Follow Ajuntament de Felanitx on:

Salutació del Batle

Juntament amb tot l'equip de govern vos don la benvinguda a la pàgina web de l'ajuntament de Felanitx, una eina a través de la qual volem acostar-vos l’administració, fent-la més propera, transparent i participativa. És per això que en aquest moments estam treballant per oferir-vos una pàgina web més moderna, amb més informació sobre el municipi i els esdeveniments i actes que s’hi duen a terme, ampliant els serveis d’administració digital i informant els ciutadans de la gestió municipal mitjançant la retransmissió de les plenàries i la publicació de les actes de les plenàries i les juntes de govern.

Perseguint que la transparència i la participació ciutadana s’impregnin com a eix vertebral de la gestió municipal, a més, promourem assemblees ciutadanes anuals a les que vos convidam a participar. Essent conscients que la participació és essencial i pot ser més àmplia, vos engrescam (ciutadans, associacions, entitats...) que sigueu part activa de la transformació d’aquest poble, ja sigui organitzant i/o participant a esdeveniments i festes, expressant-nos les vostres idees, queixes, suggeriments..., tot aportant-nos una visió més àmplia de l’entorn i les necessitats. Per tal de facilitar aquesta comunicació, a la pàgina web hi trobareu un apartat on podreu deixar-hi els comentaris que considereu oportuns.

Amb l’orgull de ser felanitxers i amb la voluntat de reforçar la nostra identitat i de mostrar-la als visitants, trobareu properament a aquesta web un apartat ampliat amb informació sobre el municipi, patrimoni, costums, festes, itineraris culturals, llocs d’interès per al visitant, ...

Vos animam a gaudir de Felanitx i a estar ben assabentats del que hi passa, a través d’aquesta pàgina web i seguint-nos a les xarxes socials. 

 

El Batle,

Joan Xamena Galmés