Follow Ajuntament de Felanitx on:

FINALITZACIÓ PROJECTE RECUPERAM CAMINS I ESCOLES RURALS

El passat 28 de gener va finalitzar el projecte RECUPERAM CAMINS I ESCOLES RURALS, dins el marc del qual 10 alumnes treballadors s'han format durant un any en 3 certificats de professionalitat, 2 dins l'àmbit de construcció i 1 de forestal; a  l'hora que també han anat adquirint experiència professional. Tot plegat, ha aportat a aquests alumnes una capacitació professional que els facilitarà la seva inserció professional.

Per dur endavant el projecte, s'ha comptat amb un equip tècnic format per una tècnica-directora, 2 docents i una auxiliar administratiu a temps parcial. 

Al següent enllàç https://goo.gl/gk3oxH, es pot veure un petit recull fotogràfic en el qual es poden veure accions formatives que han fet els alumnes i feines que han realitzat durant aquest any, entre les que es pot destacar la reforma de l'Escola Rural de Son Proenç, la neteja vegetal d'espais oberts i camins, tancaments amb fusta tractada, etc.,  a emplaçaments com camí de Cala Brafia, la Fe, zona limítrof a l'escola rural de Son Valls,...

Aquest projecte mixt d’ocupació i formació per a persones joves de Garantia juvenil ha estat cofinançat pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil pel període 2014-2020 i per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil; així mateix ha comptat amb finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears, i amb una aportació econòmica de l’Ajuntament de Felanitx.  

Data publicació: 
dimarts, febrer 7, 2017